Nijsink caravans, maakt vakantie betaalbaar

header
  1. Home
  2. Pijltje rechts Wie zijn wij?

Waarom kunnen wij caravans aanbieden voor lage prijzen

In 2001 werd een start gemaakt met de verkoop van caravans. Daarnaast verhuren we jaarlijks aan honderden klanten caravans voor het houden van een leuke en niet te dure vakantie. Met de uitbreiding van serviceverlening en verkoopbemiddeling kunnen wij onze klanten alle expertise bieden op het gebied van caravans.

Verkoop Caravans

Het internet is niet meer weg te denken als platform voor allerlei vormen van handel. Zo kunt u op marktplaats genoeg vraag en aanbod vinden voor caravans. Terecht horen wij vaak dat er dan geen technische controle is en allerlei mogelijke gebreken zoals vochtschade e.d. pas later naar voren komen. Dit is de reden waarom veel particulieren kiezen voor aankoop van een caravan of camper tegen een redelijke prijs bij ons bedrijf. En dat doen wij voor lage prijzen! Inruil is ook mogelijk.

Verkoop Campers

Het voordeel van een camper is dat u natuurlijk kunt profiteren van de ultieme vrijheid welke een camper u te bieden heeft.
Maar uw eerste camper kopen... Heerlijk die voorpret en het voorgenieten, maar wat zijn ze duur. Vooral tweedehands campers gaan als warme broodjes over de toonbank. Het kost ons ook uren zoeken maar af en toe vinden we ze wel. Mooie campers voor nette prijzen, kijk maar bij ons aanbod.

Inkoop of inruil

Wilt u uw caravan of camper verkopen? Wij bieden gunstige prijzen. Jaarlijks kopen wij honderden caravans en campers van particulieren. Vul het inkoopformulier in en binnen 24 uur geven wij u een geschatte waarde. Na controle door onze deskundige medewerkers en akkoordbevinding wordt de transactie afgerond. Eenvoudiger kan het niet en makkelijker kunnen wij het u niet maken!
Wij zoeken alle lengtes en alle indelingen. In het bijzonder hebben caravans en campers ouder dan 5 jaar onze interesse. Betaling per bank of contant is allebei mogelijk; uiteraard verstrekken wij bij aankoop direct een vrijwaring. Afstand is voor ons geen bezwaar.

Verhuur

Huren betekent niet investeren, geen verzekering afsluiten en geen stalling of onderhoud. Ook aantrekkelijk voor mensen die voor het eerst willen kamperen en kijken of het hun bevalt. Omdat wij onze bedrijfskosten zo laag mogelijk houden, kunnen wij de caravans verhuren tegen lage prijzen. Vanaf 350 euro per week in het laagseizoen kunt u al een mooie caravan huren.

De caravans zijn te huur met complete inventaris, van flessen toiletvloeistof tot tenttapijt. Alle caravans zijn tweedehands, maar in een goede conditie. De caravans die worden verhuurd hebben allemaal de nodige voorzieningen zoals een toilet, kachel, koelkast en voortent.