Info
Sluiten
  1. Home
  2. Pijltje rechts Wat is een zakluifel

Wat is een zakluifel

De Fiamma Caravanstore cassette-luifel is een zeer populaire luifel geschikt voor mensen die van rondtrekken met de caravan houden. Doordat de luifel in enkele tellen opstaat of juist weer opgeborgen is in de zak die aan de caravan hangt, is de luifel erg handig in gebruik. Hangt de luifel eenmaal aan uw caravan, (wat wij graag voor u doen), dan kunt u gewoon met auto en caravan rijden zonder problemen. De poten van de luifel worden in de aluminium rolbuis geschoven en uw ritst de luifel in zijn etui.

U hoeft zich geen zorgen te maken over trillingen tijdens het rijden, er zijn verder geen losse delen die er bij het openen uit zouden kunnen vallen. Dan het opzetten van de Fiamma Caravanstore luifel: dit is snel en makkelijk te doen, eventueel kunt u het zelfs zonder hulp van iemand anders. Dat is een uitkomst voor mensen van wie de partner gehandicapt is of anderszins niet goed in staat u te helpen bij het opzetten van een luifel. Met zijn tweeën is het opzetten natuurlijk nóg sneller geklaard: uiteraard is de aluminium luifel licht van gewicht en het is eigenlijk gewoon een kwestie van uitrollen en uitdraaien en de luifel staat  
 
Het luifeldoek kunt u gemakkelijk afrollen vanaf de lichtgewicht aluminium buis. Daarna schuift u de armen en steunen uit de aluminium buis.  
  
De poot en de armsteun schuift u uit de buis; de poot wordt naar de grond geklapt en de armsteun naar de caravan.
      
De armsteun wordt in de speciale houder geplaatst welke al in het etui vast gemonteerd zit.      
U zet vervolgens de steun op spanning door deze uit te schuiven. Schuif de beide poten uit op hoogte.