Grote weergave foto

Volkswagen California Exclusive, VERKOCHT

De meest gewilde, verlengdeT4 buscamper is de California Exclusieve, de droomauto van een generatie campervrienden en in een bijzondere nette staat aangeboden!!

Het is eigenlijk meer een kleine camper dan een bus. Het ontwerp is van Westfalia maar dit was net door VW-California overgenomen.

Bijzonder aan deze camper is het vaste, verhoogde dak zodat ook lange mensen makkelijk kunnen staan en tevens een vaste toiletruimte achterin met cassettetoilet en wasbak. Door de aanwezige SOG toiletafzuiging geen nare luchtjes meer in de camper.

Verder is er een kookgelegenheid met 2 gaspitten, wasbakje met stromend water, kluisje, horren en verduistering en een vaste Omnistor luifel aanwezig.

Voor de kou is er een koelkastje aan boord op 220/12V en voor de warmte een standkachel op dieselolie die het geheel zo op temperatuur heeft.

De camper heeft 4 slaapplaatsen, 2 beneden op een uitklapbank en 2 boven op een uitschuifbaar bed, dus voor 4 volwassenen. Echter leeft het een stuk ruimer met 2 volwassenen alleen of met 2 (kleine) kinderen.

Beide voorstoelen zijn draaibaar. Tussen de bank en de bestuurdersstoel zit een klein 'bijzettafeltje' maar hier is ook een grotere tafel te plaatsen. Verder is de camper voorzien van veel bergruimte.

Achterop zit een stevige fietsendrager, die te verlagen is, zie foto's en geschikt voor 3 fietsen.

Verder heeft deze camper een onverwoestbare, 5 cilinder, 2.5TDI dieselmotor, 102PK en is het een technisch goed onderhouden camper. Km 257.000 In juli 2022 grote beurt gehad bij de dealer en voorzien van zo goed als nieuwe banden. APK 12-01-2023.

Op het dak zitten 2 zonnepanelen en aan de binnenkant hangt de camper vol met originele Brandrup opbergtassen in dezelfde stof als de bekleding.

Voorzien van Bearlock antidiefstalsysteem.

Kortom een unieke kans voor de VW liefhebber, bekijk de foto’s en kom langs voor een proefrit.

INRUIL CARAVAN OF CAMPER MOGELIJK
Prijzen
  1. Prijs € 0,-


Technische gegevens
  1. Afgifte kenteken 10 mei 2000
  2. Afmetingen ( b x l ) 184 cm x 0 cm
  3. Ledig gewicht 2320 kg.
  4. Maximaal gewicht 2800 kg.
  5. Slaapplaatsen 4
Print Stuur door

Deel deze pagina

Indeling :

Indeling voor


Indeling midden


Indeling achter
 

Neem direct contact op